Oslo-imam på minnemarkering for terrorist

Mumtaz-Qadri
Imam ved Oslo-moskeen Central Jamaat Ahle-Sunnat, Nehmat Ali Shah (58), skal i helgen ha deltatt på en minnemarkering for den henrettede terroristen Mumtaz Qadri. Shah leder Norges største moské – Central Jamaat Ahle-Sunnat på Grønland i Oslo.

6 mars i år hyllet over 100 norske muslimer Mumtaz Qadri på Frogner i Oslo. Han drepte en guvernør som forsvarte myrdede kristne og forsøkte å bli kvitt dødsstraffen for blasfemi i Pakistan. I demonstrasjonen var flere barn til stede, og minst et titall niqabkledde kvinner, samt sentrale personer i Central Jamaat.

De siste åtte årene har 10 islamske grupper kjøpt eiendommer for over 160 millioner kroner, samt utført betydelige oppgradering av disse. Totalt har 15 grupper investert nærmere en halv milliard kroner siden 2001. Islamsk Råd mottar blant annet rundt 800 000 i statlig støtte. Central Jamaat-E Ahl-E Sunnat har 6 011 medlemmer og mottar 2,7 millioner kroner fra fylkeskommunen og 2,6 millioner fra Oslo kommune, totalt 5,3 millioner kroner.

Kilder:
rights.no
nettavisen


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar