Splitt og hersk? Media forsøker å sverte Trump som rasist

afroamerikaner-stemmer-trump-msnbc
Donald Trump er en omdiskutert mann om dagen. Ingen tvil om det. De siste dagene har media hamret løs om at Trump visstnok skal være rasist. NRK hadde overskriften: “Ku Klux Klan støtter Donald Trump” og Aftenposten har hatt overskriften: “Trump har gjort det stuerent å være rasist i USA”. Nøyaktig hva som ligger bak overskriften til Aftenposten vites ikke, da de skjuler artikkelen bak en betalingsmur, men artikkelen til NRK henviser til et intervju hvor Donald Trump ikke tar avstand til David Duke, som skal ha vært en lokal leder av Ku Klux Klan på 1960-tallet.

Spørsmålet om Trump tar avstand fra Duke kom opp under et CNN intervju hvor Donald Trump ikke ønsker å kommentere på David Duke da han, ifølge han selv, ikke kjenner til Duke, eller hva han har uttalt. MSNBC har en lignende sak hvor de forsøker hentyde til at Trump sine tilhengere hovedsaklig er rasister, men noe går galt da TV-teamet, etter å ha snakket om hvordan KKK støtter Trump, skal vise verden de rasistiske Trump-tilhengerene. Istedet kuttes det til en afroamerikaner som støtter Trump. Han anklager media for å prøve å dele amerikanere basert på rase, noe som beskriver nøyaktig hva verten og hennes gjest forsøker på. MSNBC-vertinnen blir tydelig flau og uttaler noe i retning av: “La meg være klar her, tydeligvis er majoriteten av Donald Trump tilhengere ikke afroamerikanere”. Se klippet og bedøm selv.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Splitt og hersk? Media forsøker å sverte Trump som rasist”

  1. […] når studier viser han kun har fått fem prosent positiv nyhetsdekning. Han har blitt kalt både rasist og nazist. Uttalelser har blitt tatt ut av sammenheng, slik som da han sa medlemmer av den svært […]

Legg igjen en kommentar