Oldtidens dinosaurmedia på vei til å dø ut?

norske-dinosaurmedia-sliterRed. | NY1.NO
Irriterende reklame, betalingsmur, plagsom registrering og sensurering av kommentarer, er det gamle dinosaurmedia i ferd med å gå under? Vi har sett det i USA hvor alternative nyhetskanaler har gått forbi de etablerte mediekanalene i antall lesere. Står Norge for tur? Schibsted som er Norges største mediekonsern, og eier fem av Norges ti største aviser, hadde 500 millioner kroner mindre i omsetning i 2015 enn året før.

Omsetningen i VG krympet med hele 192 millioner i 2015. Endrede medievaner og fallende annonseinntekter gjør at flere store aviser sliter med inntektene. For VG er det daglige avisopplaget nå nede i 112.000 i fjerde kvartal, en nedgang på over 25.000. VG opplevde også fall i de digitale inntektene i fjor. Totalt falt de med 86 millioner kroner sammenlignet med året før.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Oldtidens dinosaurmedia på vei til å dø ut?”

  1. Ole

    Ja, de dør ut. Hvorfor? Fordi de driver med løgn, propaganda og sensur. I tillegg blokkerer nå enkelte nyhetssider oss fra å lese om vi har installert adblock eller lignende. Ikke får jeg kommentert på ba.no heller lenger for da skal de ha koble navnet mitt opp mot et mobilnummer og så mye informasjon ønsker jeg ikke å dele med ba. De får drive på som de vil, man ser jo resultatene..

Legg igjen en kommentar