Store opptøyer i Hellas

opptoyer-i-hellas
Politiet i Athen har brukt tåregass for å spre rasende mennesker som protesterer mot økte skatter og pensjonsreformer innført av greske styresmakter. Kommentarer på saken viser at det greske folket føler seg sviktet av styresmaktene som har gitt etter for press fra EU og internasjonale kreditorer til å inngå lån og “reformer” som de mener har ført til den elendige økonomiske situasjonen landet befinner seg i.

Rundt 800 mennesker, mange av de bønder fra Kreta forsøkte å storme landbruksdepartementet sin bygning. Politiet brukte tåregass for å stoppe dem. Den greske regjeringen håper å sikre den tredje runden av en internasjonal pakke, ved å akseptere ytterligere kutt og skatteøkninger som kreves av internasjonale kreditorer. Kuttene til pensjoner vil være den 11. som er pålagt siden 2010.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Store opptøyer i Hellas”

  1. Ole

    Anbefaler alle følge lenken til artikkelen under hvor det argumenteres med at statlig gjeld er nærmest for kriminell aktivitet å regne da tilbakebetaling kun kan skje ved å rane innbyggerne ved hjelp av skatter og avgifter.

    https://mises.org/library/why-greeks-should-repudiate-their-government%E2%80%99s-debt

Legg igjen en kommentar