DNB sier opp 600 ansatte

Oljefondet i minus
59 DNB-kontorer skal legges ned før sommeren og 600 ansatte skal sies opp. Ifølge selskapet er grunnen at internett i stor grad har tatt over for bankens lokalfilialer. Finansforbundet mener på sin side at DNB og staten opptrer uansvarlig. Staten eier 34 prosent av aksjene i DNB, og Folketrygdfondet eier over 6 prosent av aksjene.

Pål Adrian Hellman, leder av Finansforbundet mener at DNBs solide økonomi og samfunnsrolle, gjør at de har mulighet og ansvar for å nedbemanne over en lengre periode enn det nå er varslet. Ifølge konserndirektør Trond Bentestuen i DNB skal kundene få mulighet til å snakke med bankansatte ansikt til ansikt i de tilfellene hvor det er nødvendig.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar