Dokumentar – Møt Isil

Isil vaktpost
Hvis du vil vite hvem disse menneskene er, hva de kjemper for, og hvem som finansierer dem? PRESS TV går dypt inn i deres leire og bringer deg ansikt til ansikt med dem i intervjuer og eksklusive opptak. Mange som i utgangspunktet har vært betatt av gruppens løfte om rettferdighet har istedet blitt forskrekket og desillusjonert i møte med dem. Ifølge IS/ISIL er alle som ikke er som dem fienden og blir stemplet som vantro. Dette synes å være den rådende ideologien til de ekstreme Takfiri terroristene som er kjent som den islamske staten i Irak og Levanten (Isil). Deres mål er etableringen av en islamsk kalifat. Shiaer, kristne, sunnier, yazidis og alle ellers som våger å stille spørsmål ved dem eller hever røsten mot disse blir forfulgt under deres forvrengte versjon av islamsk Sharia.

Grusomme halshugginger, korsfestelser og massehenrettelser utføres åpent under deres ikoniske svarte flagg. Til tider virker det som ofrene er alle som er uheldig nok til å være i deres vei i løpet av deres draptokter. likevel vet de hvordan de skal manipulere sosiale medier og har lykkes med å hjernevaske mange til å bli med dem i deres “kamp for rettferdighet”.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar