Sverige forbereder utsendelse av 80.000 asylsøkere

Flykninger - IllustrasjonsbildeRed. | NY1.NO
Omtrent 45 prosent av asylsøkere i Sverige forventes å få avslag på søknaden sin og vil dermed bli utvist. Svensk politi og Migrationsverket forbereder derfor utvisning av opptil 80.000 asylsøkere. “Det kom 163.000 som søkte asyl i løpet av siste året, og ikke alle kan få bli. Utvisningene kommer til å skje løpende, etter at Migrasjonsverket og migrationsdomstolene har sett på sakene”, uttaler innenriksminister Anders Ygeman til nyhetsbyrået TT.

Hvor mye utvisninger vil koste Sverige, vil ikke innenriksministeren Anders Ygemansvare på, men ifølge politiet er det er behov for ekstra ressurser dersom masse-utvisningene skal være gjennomførbart.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar