Øyenvitner: Oregon militsmann henrettet av politiet

Skutt i hodet av politiet
Datter av LaVoy Finicum, en av demonstrantene involvert i den uker lange okkupasjonen av hovedkvarteret til et villdyr-reservat som har lagt beslag på flere gårder i området, har blitt skutt av politiet under en trafikkontroll. Ifølge datteren skal politiet ha skutt faren i hodet i ren henrettelse-stil, selv om han stod med hendene i luften, noe som støttes av øyenvitner til hendelsen.

Medieoppslag om hendelsen rapporterte rett og slett at “skudd ble avfyrt,” til tross for at Finicum’s datter, Thara Lynn Tenney, la ut en melding på sin Facebook-side i går kveld som forteller at faren allerede hadde overgitt seg før han ble skutt. “Jeg vil at verden skal vite hvordan min far ble myrdet i dag. Hendene hans var i luften, og han ble skutt i ansiktet på vegne av amerikanske myndigheter. Ammon Bundy rapporterer det er 6 vitner til denne ondskapen, »skrev Tenney.

Kilde: Thara Tenney


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Øyenvitner: Oregon militsmann henrettet av politiet”

  1. Per Person

    Ondskapen tar ingen ende. Var neppe tilfeldig at akkurat de ble stoppet i trafikkontroll og så uheldigvis kom politiet til å skyte en av de i hodet. For det er første stedet de skal skyte.Ikke beina, men hodet. Politimennene går sikkert fri også. Er vel som i Norge at 99% av sakene mot politiet blir henlagt.

Legg igjen en kommentar