Frankrike: 24 immigranter arrestert etter å ha stormet ferge

En gjeng tar seg inn på havneområdet
En gjeng tar seg inn på havneområdet
Politiet har arrestert 24 personer etter at en stor gruppe immigranter stormet MS Spirit of Britain ferje i Calais, lørdag. Man kan se av videomaterialet hundrevis av sinte unge menn bryter seg inn på havneområdet.

Spenningen øker over innvandrings-krisen i Europa, og innbyggerne i den franske byen Calais krever å bli beskyttet mot aggressive bander av såkalte flyktninger som herjer i byen. På lørdag stormet en gruppe innvandrere en ferge. Tåregass og vannkanoner måtte brukes for å spre mengden.

EUs innenriksministre skal møtes i Amsterdam for å diskutere hvorvidt man bør suspendere Schengen’s åpne grensesone i to år.

..

..

https://www.youtube.com/watch?v=YE6Fzhf5wlE


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar