Gigantsøksmål mot DNB

DNB saksøkes av forbrukerrådetRed. | NY1.NO
Forbrukerrådet varsler kamp i retten på vegne av 137.000 småsparere i aksjefondet DNB Norge. Forbrukerrådet mener DNB har tatt for mye betalt av fondseiere og at kundene tapt rundt 750 millioner kroner over en ti års periode.

Forbrukerrådet mener at banken har belastet kundene som om fondet skulle være et aktivt fond og ikke et fond styrt av børsindeksen. Et aktivt fond er mer krevende og kostnads-tungt å drive, siden forvalterne er aktive på markedet. For ikke lenge siden tapte DNB Røeggen-saken og måtte betale kunder store beløp etter at de hadde tapt penger gjennom såkalte strukturerte låneprodukter.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Gigantsøksmål mot DNB”

  1. […] indeksfond. Finanstilsynet kom i 2015 med sterk kritikk av DNBs drift og markedsføring av fondet. Gigantsøksmålet ble varslet av Forbrukerrådet tidlig i 2016. .huge-it-share-buttons { border:0px solid #0FB5D6; border-radius:5px; text-align:left; } […]

Legg igjen en kommentar