Studie bekrefter genetisk modifisert forurensning av rene avlinger

gmo-dritt
En fersk undersøkelse utført av forskere i USA viser at genmodifisert alfalfa har smittet over i villmarken i mange områder hvor alfalfa vokser. Noe som er et stort problem for mange bønder. Disse genmodifiserte plantene kan bidra til å forklare en rekke trans-genetiske forurensnings episoder i løpet av de siste årene, noe som har kostet amerikanske alfalfa dyrkere og eksportører millioner av dollar i tapte inntekter.

Studien involverte Monsantos modifiserte alfalfa, som i likhet med de fleste genmodifiserte avlinger i USA, er konstruert for å overleve store mengder av ugressmiddelet Roundup.

Kilde: centerforfoodsafety.org


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Studie bekrefter genetisk modifisert forurensning av rene avlinger”

  1. Nå venter alle i spenning på at en eller annen politikerslask klarer å lure inn GMO til Norge. Så risikerer vi hele vår elskede natur bare pga noen korrupte politikere. Bare se alle problemene i USA

  2. Mattilsynet er absolutt ikke på forbrukernes side . De påstår at Roundup overhodet ikke er farlig og øker giftmengden i maten hver gang EU gir beskjed om det – Høsten 2012 anbefalte Mattilsynet I all stillhet at grenseverdien for plantegifter I norsk mat økes til det 100-dobbelte.

    Det amerikanske selskapet AguaBounty forsøker å patentere en genmodifissert superlaks som vokser fortere enn vanlig laks og er født steril.

    Man har her implantert arvestoff fra sjøål for å få den til å vokse fortere

    Utviklingsfondet I Norge er opprørt fordi GMO – laks vil bli deformert , og få helseproblemer.

    Superlaksen inneolder 40 % høyerre nivå v hormoner som er kjent for å gi “kreft”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2016/11/29/genmodifisert-dobbeltspill/

Legg igjen en kommentar