Politiet etterforsker mulig voldtekt av tre år gammel gutt ved asylmottak

Politiet etterforsker mulig overgrep mot tre år gammel gutt
Politiet etterforsker mulig overgrep mot tre år gammel gutt
Politiet etterforsker en påstått voldtekt av en tre år gammel gutt på et boligsenter for asylsøkere i Stavanger. Nøyaktige detaljer i saken er knappe, men politiet opplyser at flere gjerningsmenn kan ha vært involvert. Den påståtte overgrepet skjedde på Forus Akutt Innkvartering sentrum den 6. januar. Politiet ble oppringt av senterets personell, som fikk et tips fra en telefon utenfor senteret. “Vi etterforsker saken som om det verste kan ha skjedd, det er snakk om mulig voldtekt av et barn”, uttaler politioverbetjent Bjørn Kåre Dahl til Stavanger Aftenblad. “Vi har ingen mistenkte ennå.”

Politiet har avhørt flere mennesker og sendt rettsmedisinske spesialister for å samle bevis i saken. For øyeblikket tilbyr senteret overnatting til 781 menn, kvinner og barn. Seksualforbrytelser angivelig begått av asylsøkere i europeiske land er et svært følsomt tema, spesielt etter at dusinvis av slike overgrep mot kvinner har blitt rapportert i Tyskland og andre nasjoner etter nyttårsaften.

Kilder:
Aftenbladet.no


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar