Etter­fors­ker 379 saker etter overgrep nytt­års­af­ten

Angela Merkel under hard kritikk
Angela Merkel under hard kritikk

Politiet i Köln sier de etterforsker 379 saker etter nyttårsaften, da en stor gruppe menn skal ha overfalt og forulempet kvinner. Rundt 40 prosent av sakene dreier seg om seksuelle overgrep. Politiet opplyser at de fleste mistenkte er ulovlige immigranter eller asylsøkere. Politisjefen i byen måtte fredag gå på grunn av misnøye med hans håndtering av saken.

Angrepene skjedde til tross for at politiet var massivt til stede i sentrum av byen. Flere tjenestemenn har innrømmet at de ikke skjønte hva som foregikk, andre ble så overveldet av den aggressive gruppen menn at de fryktet at situasjonen skulle eskalere. Overgrepene har ført til en opphetet debatt om konsekvensene av statsminister Angela Merkel sin åpne asylpolitikk.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar