Mann skutt da han forsøkte storme politistasjon i Paris

Mann skutt da han forsøkte storme politistasjon
Mann skutt da han forsøkte storme politistasjon
Mannen skal ha ropt «Allahu akbar» (Gud er stor) mens han forsøkte å ta seg inn på en politistasjon i Paris bevæpnet med kniv og et falskt bombebelte. En robot undersøkte om mannen hadde eksplosiver på seg, men fant ut han kun var utstyrt med et falskt bombebelte. Området rundt politistasjonen har blitt avsperret og folk som bor der blir bedt om å holde seg inne.

Dagen i dag, 7. januar, er det ett år siden angrepene mot Charlie Hebdo i den franske hovedstaden. I dag slo president Francois Holland fast at unntakstilstanden som ble innført etter angrepene i november opprettholdes i påventet av forslag til nye straffelover.

..

Share This:

Related posts

Leave a Comment