Ordfører drapstruet etter syk 92 åring ble kastet ut av sykehjemmet i jula

Facebook komenatarer etter skandalen
Facebook komenatarer etter skandalen
Ordfører Hans Fredrik Sørdal (Ap) i Flakstad ble truet på livet etter saken om 92-årige Lilly som ble kastet ut av sykehjemmet i jula grunnet “ressursmangel” og vedtaket om å si ja til 50 flyktninger. NRK hadde nylig en reportasje om Lilly (92) som ble kastet ut av sykehjemmet like før jul. Tilbake på hjemmet sitter ektemannen. – Råttent gjort, sier 92-åringen. Hun fikk beskjed om at det var fullt. Ikke hjalp det at det var jul, at hun nærmer seg 100 år, eller at hun og ektemannen blir avskilt.

Lilly Johnsen plages av sterke smerter etter brudd i ryggen i høst, og trenger hjelp til det aller meste. Lillys sønn reagerer på behandlingen moren har fått. Han forteller at hun har store problemer med ryggen og kan knapt bevege seg. Hun må ha hjelp til å alt, slik som å lage mat, hente medisiner, eller gå på toalettet. Rådmann i Flakstad kommune sier: vi må dessverre si nei . Vi har ikke kapasitet. Samtidig skal kommune huse 50 flyktninger og saken har satt sinnene i kok, noe man kan se av kommentarene under.

Kilder:
NRK
NRK

Facebook kommentar
Facebook kommentar

Facebook kommentar
Facebook kommentar

Share This:

Related posts

One Thought to “Ordfører drapstruet etter syk 92 åring ble kastet ut av sykehjemmet i jula”

  1. om ikkje ein direkte drapstruge saa eit heilt klart utrykk for djup frustrasjon og vonbrote

Leave a Comment