Politiet mistenker sabotasje og attentatforsøk mot Nigel Farage

Nigel Farage
Nigel Farage, den kontroversielle lederen av UKIP i Storbritania, avslørte denne helgen et skremmende forsøk på å ta livet hans. Mens episoden skjedde i oktober, er dette første gang han har gått offentlig ut med historien.

Farage forteller at hjulene på bilen hans løsnet på vei hjem fra Brussel. Politiet fortalte Farage hjulene hadde blitt tuklet med, noe som tyder på at noen bevisst forsøkte å ta livet hans. “Det franske politiet så på saken og sa at noen ganger kan skruene på ett hjul komme litt løs – men ikke på alle fire,” har Farage fortalt.

Det er ikke første gang Farage har funnet seg i en livstruende situasjon. I mai 2010 ble han trukket ut fra den knuste cockpiten på et fly etter en valgplakat forårsaket den til å krasje, og etterlot ham med brukne ribbein, blåmerker, skader i ansiktet og kroniske smerter.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Politiet mistenker sabotasje og attentatforsøk mot Nigel Farage”

  1. Luke Skywalker

    De sier han er den mest forhatte mannen i UK. Forstår ikke helt hvorfor. Han forteller bare sannheten men det er kanskje nok.

  2. Jon Hansen

    Nå vet vi grunnen til alle “ulykkene”. Farage har vært svartelistet over “folk som skal tas” ??
    https://www.nrk.no/urix/eu-kommisjonens-president-med-svartelistebok-1.13068605

Legg igjen en kommentar