Donald Trump øker avstanden til sine rivaler

Donald Trump fosser frem på meningsmålingene
Trump fosser frem på meningsmålingene
Til stadig flere republikaneres fortvilelse avslutter Donald Trump året med å øke avstanden til sine rivaler i kampen om å bli partiets presidentkandidat. En måned før nominasjonsprosessen starter i Iowa, har den frittalende milliardæren dobbelt så stor oppslutning som nærmeste konkurrent på tre forskjellige meningsmålinger. På siste CNN-måling får han 39 prosent blant republikanske velgere, mot 18 prosent til senator Ted Cruz.

Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Donald Trump øker avstanden til sine rivaler”

  1. Arne

    Hurra for mannen som skal bygge en mur rundt USA

Legg igjen en kommentar