Putin erklærer krig mot Monsanto

Ønsker Russland skal bli ledende på ikke-GMO mat
Putin ønsker Russland skal bli verdensledende eksportør av ikke-genmodifisert mat. Uttalelsen kom under Vladimir Putins årlige tale til parlamentet. Putin kom med forslag til økologisk landbruksreform hvor Russland kan bli verdens fremste leverandør av høykvalitets økologisk mat.

“Vi er ikke bare i stand til å mate oss selv å ta hensyn til våre landområder og vannressurser – Russland er i stand til å bli den største verdens leverandør av sunn, økologisk ren mat av høy kvalitet, spesielt på grunn av det faktum at etterspørselen for slike produkter på verdensmarkedet er i stadig vekst”, uttalte Putin.

Share This:

Related posts

One Thought to “Putin erklærer krig mot Monsanto”

  1. J J

    Det er bra. GMO er en stor trussel mot hele menneskeheten!

Leave a Comment