Planlagt asylmottak i Hordaland brent ned

Brann i planlagt asylmottak
Brann i planlagt asylmottak
Politiet har satt i gang etterforskning og skal gjøre vitneavhør i dag. Vi vet ikke hva som er årsaken enda, men vi etterforsker bredt med tanke på at den kan være påsatt. Det er svært krevende og mye arbeid, uttaler Kjell Idar Vangberg, lensmann i Lindås.

Stedet ble for kort tid siden godkjent som asylmottak. Politiet fikk melding om brann i bygget klokken 02.20. Både brannvesen og helsetjenesten rykket ut, men stedet var fullstendig overtent. To personer som bodde i den andre delen av bygget kom seg ut.

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “Planlagt asylmottak i Hordaland brent ned”

  1. Ole

    Smitteeffekt fra Sverige?

  2. Siri

    Helt uakseptabelt! Bra ingen ble skadet.

Leave a Comment