Massakren i California: Planlagt terrorangrep?

De to mistenkte
Syed Rizwan Farook (28) og Tashfeen Malik (27)
14 ble drept og 21 mennesker skadet i en angrep mot en julefest i California. Nå viser det seg at angrepet var utført og planlagt av Syed Rizwan Farook (28) og Tashfeen Malik (27). En ukjent tredje person skal også være involvert og sett løpende fra stedet. Ifølge politiet på stedet er denne personen pågrepet, men det er uklart om han har noe med skytingen å gjøre.

Syed Rizwan Farooks blir beskrevet av faren som en engasjert muslim. En venn av en av ofrene i massakren i California, har fortalt at den avdøde vennen hadde en opphetet diskusjon om islam med Syed Farook to uker før angrepet. De mistenkte angriperne etterlatte seg 12 rørbomber og mer enn 2000 runder med ammunisjon i hjemmet deres, opplyser politiet torsdag. Et SWAT-team holdt akkurat øvelse rett i nærheten da skytingen begynte, og kunne reagere raskt, ifølge Lt. Richard Lawhead i San Bernardino politidistrikt.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar