14 drept i masseskyting i Cali­for­nia

Masseskyting California
Masseskyting California
14 mennesker er drept etter flere menn åpnet ild i en offentlig bygning i San Bernardino i California onsdag. Rapporter tyder på at det var tre skyttere i taktisk utstyr. De mistenkte unnslapp etter skytingen i en svart SUV. Så langt er det ikke avdekket noe motiv for skytingen.

Torsdag ettermiddag skal det har vært en skuddveksling mellom politiet og det som trolig er gjerningspersonene bak skytingen i San Bernardino. MSNBC melder at én av de mistenkte er drept, mens en annen er pågrepet. Politiet har ikke bekreftet disse påstandene, men sier at to mistenkte er blitt tatt hånd om.

Opptil 14 mennesker ble drept og like mange såret i skuddramaet.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar