Kraftige sammenstøt i Paris – 200 demonstranter pågrepet

Det foregikk også rolige demonstrasjoner
Demonstrasjoner
Kraftige sam­men­støt foran kli­ma­topp­mø­tet. 208 personer er pågrepet etter sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris. President Hollande kaller sammenstøtene «skandaløse». Demonstranter kastet glassflasker og lys som var lagt ned etter terrorangrepene.

Politiet har tatt i bruk tåregass for å spre menneskemengdene. Alle store markeringer i forbindelse med toppmøtet i Paris er forbudt etter terrorangrepene for litt over to uker siden.

Myndighetene har lagt ned demonstrasjonsforbud, men tusenvis av demonstranter trosset dette og samlet seg sentralt i Paris, hvor de dannet en menneskelig kjede langs ruten til den avlyste klimamarsjen.

https://www.youtube.com/watch?v=LYIbdDSZzHE

Share This:

Related posts

Leave a Comment