Forventer 100.000 innvandrere i 2016

Flykninger - Illustrasjonsbilde
Flykninger – Illustrasjonsbilde
UDI forventer rundt 100.000 innvandrere i løpet av 2016. Statistisk sentralbyrå og NRK har gjennomført en utregning som viser at flyktninstrømmen til Norge kan koste hele 767 milliarder kroner. Tallene bygger på en tilstrømming av 100.000 innvandrere i løpet av de neste tre årene.

Nå forventer altså UDI en tredobling[1]. Bygget på tidligere tall kan dette bety at innvandringen de neste tre årene vil koste Norge hele 3/10 av oljefondet. Familiegjenforening og lav sysselsettingsgrad er noen av grunnene til at utgiftene blir svært høye. Krf på sin side går inn for en rekke avgiftshopp for å finansiere flyktning- og migrasjonsstrømmen inn i Norge. Den siste tiden har det kommer rundt 2.500 nye per uke. Fortsetter dette kan vi se en innvandring på hele 130.000 neste år, noe som vil sprenge tidligere antatte utgifter ytterligere.

Samtidig har Saudi-Arabia en topp moderne teltplass med luftavkølte enheter med rom til 3 millioner flyktninger stående tom, og velstående gulfstater som Qatar, De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia, Kuwait og Bahrain har tilbudt null plasser til syriske flyktninger.

Kilde:
[1] Abcnyheter


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar