UDI sender flyktninger i taxi til 2.759 kroner – Togbilett: 249,-

UDI velger taxi for flyktninger
UDI velger taxi for flyktninger
UDI velger å bruke millioner på å sende flyktninger i taxi, istedet for å sende de med tog til en tiendedel av prisen. Drosjer går i skytteltrafikk mellom Gardermoen lufthavn og Brunstad konferansesenter, som fungerer som asylmottak.

En drosjetur mellom Gardermoen og Brunstad koster minimum 2.759 kroner ifølge Taxikalkulator.no. På kveldstid må man ut med minst 3.451 kroner. En togbillett fra Gardermoen til Stokke ksoter fra 249 til 362 kroner, i tillegg må man beregne 108 kroner for taxi helt frem til mottaket.

Vestfold taxi omsatte i forrige uke for 200.000 kroner på en dag – som følge av flyktningstrømmen. UDI har per 2. november i år brukt 31,9 millioner i reisekostnader for asylsøkere til og mellom mottak. I forrige uke kom det 2.502 asylsøkere til Norge.

Kilder:
Nettavisen
Nettavisen


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar