Flyktning i oktober – Terrorist og selvmordsbomber i november?

Paris
Paris
Vi har tidligere skrevet om IS sin plan om å utgi seg for å være flyktninger for å få innpass i Europa for å starte opprør, kaos og blodbad. Nå viser det seg at en av terroristene involvert i Paris massakren mest sannsynlig var registrert som syrisk flyktning i Hellas i forrige måned. Det skal være funnet et syrisk pass like ved våpenet til en selvmordsbomber, melder både Le Monde, Le Figaro og BFMTV med henvisning til kilder i sikkerhetsmyndighetene.

Yannis Mouzalas som er den greske ministeren for migrasjon har uttalt at “Det vil være tåpelig å tro at det ikke er noen jihadister blant flyktningene som kryser inn i Europa.” Også et egyptisk pass skal være funnet på et av åstedene ifølge Le Parisien. Hvis bekreftet, vil det være et knusende slag mot Angela Merkel og andre europeiske ledere som har åpnet grensene for hundretusener av innvandrere til tross ISIS løfte å utnytte krisen til å infiltrere jihadister i vest.

Terrorist var flyktning
Terrorist var flyktning

Twitter


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Flyktning i oktober – Terrorist og selvmordsbomber i november?”

  1. Knut

    Fryktelige greier!

Legg igjen en kommentar