MS-syk vant i Høyesterett – Kan ha fått sykdommen som følge av MMR vaksine

MMR-vaksinen forårsaker MSRed. | NY1.NO
Torbjørn Kiil Karlsen fra Andøya har fått medhold i Høyesterett i at han kan ha fått nervesykdommen multippel sklerose som følge av MMR-vaksinen han fikk som 12-åring. Det var vært en lang og hard kamp for Karlsen som tidligere har fått medhold både i tingretten og lagmannsretten. Det er en viktig dom og setter presedens for hva som skal til for å bevise sammenheng mellom sykdom og vaksine.

Karlsen ble som mange andre vaksinert mot kusma, meslinger og røde hunder. Han fikk smerter i korsryggen, ilinger i armer og ben og begynte å se dobbelt kort tid etter vaksinen. Han ble deretter sendt til sykehus i Bodø hvor legene fant ut han sannsynligvis led av den nevrologiske sykdommen MS. Han er i dag ufør.

Pasienskadenemda har på sin side hele tiden hevdet det ikke har vært noen sammenheng, men ble ikke trodd i retten. Retten viste blant annet til eksempler fra vaksinasjoner med annen type virus som har hatt autoimmune virkninger som har likhetstrekk med MS.

Kilde:
Vesterålen


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “MS-syk vant i Høyesterett – Kan ha fått sykdommen som følge av MMR vaksine”

    1. Dette var ikke bra. Har hørt en del om skeptisk til vaksine, men visste ikke at det nå er dom i saken. Og også at det har kommet ut at vaksineselskap har holdt denne informasjonen skjult. Kommer ikke til å ta flere vaksiner ihvertfall før det blir orden i dette.

      https://www.youtube.com/watch?list=UUfIZ2PofuUgEM79W3fOc6Mg&v=sGOtDVilkUc

  1. Nå forstår jeg intet; mange trodde folkehelsa skulle bli bedre om vi var føre var og sprøyta inn sykdommer i babyer før evt sykdommen kom naturlig: http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker

  2. […] trygg? I Norge finnes det en høyesterettsdom på at Torbjørn Kiil Karlsen fra Andøya fikk nervesykdommen multippel sklerose som følge av MMR-vaksinen han fikk som 12-åring.. MMR vaksinene benytter seg av levende, svekket virus istedenfor døde og uskadeliggjorte virus. […]

Legg igjen en kommentar