Russisk pas­sa­sjer­fly styrtet – 224 omkommet

Russisk flystyrt
Russisk flystyrt

224 personer har omkommet etter at et russisk passasjerfly styrtet over Sinaihalvøya i Egypt. Kun 23 minutter etter takeoff fra Sharm el-Sheikh ved Rødehavet forsvant flyet fra radarsystemene. Den svarte boksen med informasjon om flygingen er blitt funnet og undersøkelser på stedet antyder at flyulykken skyldes teknisk feil.

Blant passasjerene var det 138 kvinner, 62 menn og 17 barn. Likene ble funnet i en radius på opptil fem kilometer rundt flyet. Ulykkesstedet ligger i et område med mye fjell, og dårlig vær har gjort arbeidet vanskelig for redningsmannskapene.

Den egyptiske statsministeren har nedsatt en krisegruppe for å håndtere ulykken. En russisk ulykkeskommisjon er også i gang med undersøkelser hos det russiske flyselskapet etter flystyrten.

.

.

Share This:

Related posts

Leave a Comment