Mastercard lanserer betaling med ansiktsgjenkjenning

mastercard-facerecognition
mastercard-facerecognition
Nå slipper du snart å huske koden om du betaler med mastercard. Tjenesten heter MasterCard identitetskontroll, og lar deg gjøre kjøp på nettet ved å ta et bilde i stedet for å skrive inn passord. Den globale betalingsgiganten sier at biometriske betalingsløsninger vil utrydde passord innen fem år.

MasterCard Identity Kontroller skal innen midten av 2016 være tilgjengelig for finansinstitusjoner over hele USA, etterfulgt av en global utrulling i 2017. Applikasjonen benytter seg av ansiktsgjenkjennings-teknologi som, ifølge selskapets sjef for sikkerhetsløsninger, forhindrer svindlere fra å kunne utnytte tjenesten ved å bruke bilder av en fremmed person.

.

Share This:

Related posts

Leave a Comment