Putin sender 150.000 soldater til Syria å utslette IS

Den russiske lederen skal etter sigende sende enorme militære styrker å ta kontroll over terrorgruppen den islamske stat sin høyborg Raqqa. Byen er den selverklærte hovedstad til ISIS i Syria og patruljeres av så mange som 5000 jihad medlemmer. Ifølge kilder ønsker Russland å ta Raqqa og alle olje- og gassressurser rundt Palmyra. Nyheten kommer en dag etter at russiske jetfly utslettet ni ISIS utposter på 24 timer ved hjelp bunkerpenetrerende bomber.

Illustrasjonsbilde soldater
Illustrasjonsbilde soldater

Oppdatert 07.10.2015: Russland angriper IS fra det Kaspiske hav. Under ser du en video av fire krigsskip som avfyrer 26 krysserraketter mot 11 mål inne i Syria.

Kilder:
express.co.uk
Ekstrabladet.dk

Share This:

Related posts

Leave a Comment