IS-plan: Utgi seg for å være flyktninger for innpass i Europa

Tidligere bilde da IS halshugget kristne gjestearbeidere i LibyaRed. | NY1.NO

Framkommet informasjon viser planer fra terroristgruppen IS om å utgi seg for å være flyktninger for innpass i Europa, for deretter å starte opprør, kaos og blodbad. Planene framkommer av en video hvor IS halshugger 21 kristne gjestearbeidere fra Egypt, samt fra twitterkontoen til Abu Ibrahim al-Libim, som antas å være en sterk kraft i IS rekruttering på nettet, med fokus på Libya. Planene, analysert av den Britiske anti-terrorisme tankesmien Quilliam, skisserer terroristenes strategi om å oversvømme Libya med krigere fra Syria og Irak, for deretter å sende krigere over havet fra til Sør-Europa klar til å invadere.

“Vi skal erobre Roma, ved Allahs tillatelse”, sier IS terrorister i en video fra tidligere i år som viser halshuggingen av 21 egyptiske kristne gjestearbeidere. Videoen førte til at Egypt organiserte bombekampanjer mot millitære stillinger i Libya. Han beskriver videre at Libya har et enormt potensiale med tonnevis av våpen, krigsbytte og olje som ble forlatt etter at vesten tok ned oberst Muammar Gaddafi i 2011.

Immigrantene blir ofte omtalt i media som Syria-flyktninger, til tross for at mange kommer i båter fra Libya og at 90% er uten noen form for  identifikasjon. De aller fleste av immigrantene er menn i stridsdyktig alder. Opptøyer og uro blant immigrantene i Hellas, Frankrike, Italia, Tyskland og Sverige har pågått uten nevneverdig dekning i vestlig media. Ifølge NRK tror statsminister Erna Solberg at antall asylsøkere og flyktninger Norge må ta imot i år kan komme opp i 15.000. Dette til tross for at en undersøkelse utført av nettavisen viser at 92% av nordmenn er for å stenge grensene og innføre passkontroll. 30.096 personer har stemt så langt.

Oppdatert (15/10-2015): Under kan du se videointervju med en kristen flyktning fra Syira hvor han forteller han ikke tør å sove om natten fordi IS er i flykntningmotatket.

Kilder:
ISIS plans to invade Europe through Libya – report
Libyan free press
NRK


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “IS-plan: Utgi seg for å være flyktninger for innpass i Europa”

  1. […] har tidligere avslørt hvordan IS har en plan om å utgi seg for å være flyktninger for innpass i Europa. Dette er informasjon fremkommet av en video hvor IS halshugger 21 kristne gjestearbeidere, samt fra […]

  2. […] har tidligere skrevet om IS sin plan om å utgi seg for å være flyktninger for å få innpass i Europa for å starte opprø… Nå viser det seg at en av terroristene involvert i Paris massakren sannsynligvis var registrert […]

Legg igjen en kommentar