Fra Islam til Kristendom. Mona Walter.

Mona Walter er en somalisk kvinne som bor i Sverige. Hun har konvertert fra islam til kristendommen. Her forteller hun hva hun har opplevd og mener om islam. Hun forteller i intervjuet under hvordan hun ble truet på livet da hun bestemte seg for å forlate islam. Hun forteller også at hun har blitt sensurert fordi det å kritisere islam ikke er offentlig tolerert. Kritiserer man islam risikerer man å bli stemplet som rasist og fremmedfiendtlig.

Opplever svensker som svært naive

mona-walter-fra-islam-til-kristendom-ny1_no

“jeg blir sint og opprørt”, forteller Mona. Svenskene har et kristen/humanistisk verdensbilde og perspektiv/ tankesett: Man skal være god mot alle og alle er god mot deg. Vend det andre skinnet til, kristne verdier og etikk som elsk din fiende. Vi er alle medmennesker. Du skal vise respekt. Slik er ikke islam. Islam er tvert om, forteller Mona Walter videre. Islam er mer en totalitær politisk ideologi enn en religion. Se hele intervjuet under.

Oppdatering: De originale vidoene hvor Mona Walter forteller om hvordan hun konverterte fra islam til kristendom har blitt sensurert, men under kan du se senere intervju fra TV Visjon.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar