Flyktningskrisen, et resultat av “krigen mot terror”?

Mogherini gjorde bemerkninger på en felles pressekonferanse med Luxembourgs utenriksminister Jean Asselborn. Hun la til at EU støtter alle tiltak som tar sikte på å danne en nasjonal samlingsregjering i Libya. Mogherini sa også at EU bør prøve å finne en politisk løsning for krigen i Syria. USA og dets allierte i Midtøsten og Europa har vært med å støtte de militante som kjemper mot den syriske regjeringen de siste årene. Vesten og NATO la også sin vekt bak opprørerne som klarte å velte tidligere libyske sterke mann Muammer Gaddafi tilbake i 2011.

Share This:

Related posts

One Thought to “Flyktningskrisen, et resultat av “krigen mot terror”?”

  1. […] har vist uansvarlig adferd. Det var Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre som i sin tid godkjente bombingen av Libya, som la grobunn for den kaotiske tilstanden landen er i dag. Begge to er forøvrig anmeldt for […]

Leave a Comment