You are here
Home > Utenriks > Opptøyer i Paris etter drap av kinesisk familiefar

Opptøyer i Paris etter drap av kinesisk familiefar

Politiet i Paris måtte ty til tåregass da det brøt ut voldelige demonstasjoner etter at en asiatisk mann ble skutt av politiet tidligere. Politiet sin forklaring er at mannen ble skutt etter å ha overfalt en politimann med kniv, men familien forteller at mannen skal ha renset fisk da politiet dukket opp.

Hundrevis av mennesker tok til gatene i Paris på tirsdag for å demonstrere mot politibrutalitet . Aktivister og medlemmer av det asiatiske samfunnet marsjerte i nærheten av en politistasjon i flere timer før voldeligheter brøt ut. Bråket har ført til at det kinesiske utenriksdepartementet har levert inn en offisiell klage til franske myndigheter.

Share This:

Legg igjen en kommentar

Top
Translate »