You are here
Home > Utenriks > Valgfusk avslørt i demokratenes leir (video)

Valgfusk avslørt i demokratenes leir (video)

valgfusk-project-veritas
Eksplosiv ny video fra Prosjekt Veritas viser tydelig skitne triks hos demokratene og hvordan det planlegges valgfusk og voldelige opptøyer mot Trump og hans tilhengere. Blant annet hvordan personer skal stille i kø mange timer før og late som de er Trump tilhengere for så å starte voldelige handlinger bak Trump som skal fanges på kamera.

I den andre videoen av James O’Keefe nye eksplosive serien om Hillary Clinton-kampanjen, forteller partietledere hos demokratene oss hvordan de lykkes å begå valgsvindel i stor skala. Scott Foval, som siden har blitt sparket, innrømmer at demokratene har vært involvert i valgfusk i femti år!!

Rigging the Election – Video I: Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies

Rigging the Election – Video II: Mass Voter Fraud

Share This:

One thought on “Valgfusk avslørt i demokratenes leir (video)

Legg igjen en kommentar

Top
Translate »