Massemedia om Brexit – Sprer frykt og propaganda

brexit-storbriannia-forlate-eu
For de som ikke har fått det med seg, i dag stemmer folket i Storbritannia om de skal forlate EU og kreve egenrådighet og frihet tilbake. Gjennomgående tone fra alle landets medier er å spre frykt og trusler om Storbritannia skulle være så frekk å forlate EU.

EU’s overherredømme og makt er stor og gavner i realiteten kun de aller største internasjonale selskapene, selskaper som eier mediebedrifter over hele verden. Ikke rart propagandaen er i full sving. Av overskrifter kan vi lese:

 

  • «De gamle kan ta britene ut av EU, mot de unges vilje» (Aftenposten)
  • «Derfor blir det ikke noen Brexit» (Bergens Tidende)
  • «Fingrene klare på panikknappen» (Nettavisen)
  • «Norges Bank i full Brexit-beredskap» (Nrk)
EU-ledere og det politiske establishmentet, slik som Barack Hussein Obama (ekte navn: Barry Soetoro) og Hillary Clinton, ønsker alle at Storbritannia skal være en del av EU. Om de klarer å spre frykt og trusler om alt mulig som skal gå galt om Storbritannia forlater EU, så kan de opprettholde mer makt og fortsette sin plan om overnasjonale avtaler.

Share This:

Related posts

Leave a Comment