You are here
Home > Innenriks > Over 20 vådeskudd fra politiet så langt i år.

Over 20 vådeskudd fra politiet så langt i år.

Over 20 innrapporterte vådeskudd i år
I løpet av 2015 har det blitt rapportert inn 20 vådeskudd fra politiet mot kun fire i løpet av hele 2009. Først fra 18. august har politimestere vært pålagt å rapportere inn avfyrte vådeskudd så tallet kan være høyere. I forrige uke rapporterte Østfold-politiet om to tilfeller. Ett i våpenrommet på politistasjonen i Halden i februar, det andre i garasjen på politihuset i Sarpsborg i juli. Denne uken gikk det av enda et vådeskudd da Oslo politiet skulle kontrollere en maskinpistol. Ett skudd gikk av i garasjen på Grønland politistasjon. Saken ble ikke sendt til Spesialenheten, som sier at praksisen varierer. Politiets tjenestevåpen er Heckler & Koch P30L. Dette våpenet har ikke utvendig sikring.

Share This:

One thought on “Over 20 vådeskudd fra politiet så langt i år.

Legg igjen en kommentar

Top
Translate »