You are here
Home > Utenriks > Flyktningskrisen, et resultat av «krigen mot terror»?

Flyktningskrisen, et resultat av «krigen mot terror»?

Mogherini gjorde bemerkninger på en felles pressekonferanse med Luxembourgs utenriksminister Jean Asselborn. Hun la til at EU støtter alle tiltak som tar sikte på å danne en nasjonal samlingsregjering i Libya. Mogherini sa også at EU bør prøve å finne en politisk løsning for krigen i Syria. USA og dets allierte i Midtøsten og Europa har vært med å støtte de militante som kjemper mot den syriske regjeringen de siste årene. Vesten og NATO la også sin vekt bak opprørerne som klarte å velte tidligere libyske sterke mann Muammer Gaddafi tilbake i 2011.

Share This:

One thought on “Flyktningskrisen, et resultat av «krigen mot terror»?

Legg igjen en kommentar

Top
Translate »